Need For Speed Underground Portable


TITULLI |243 MB


Need For Speed Underground PortableNga EA Games: zbulon akordues nëntokësore në një masiv, free-roaming metropol. Get prapa timonit në një nga 30 makina nxehta dhe vetë rrugët nga agim te muzg. Explore qytet, ndeshi në garat e nëntokësore, strehimet fshehur, dyqanet e fshehtë, dhe challengers papritur Me punën e plotë akordim mundësitë, të gjitha mënyrat e reja lojë, dhe më i kërkuar pas makinat në qark, Need for Speed Underground 2 jep akordues më autentike përvojë ndonjëherë.
Kjo është demo zyrtare të lojës lëvizëse Need For Speed Underground 2. Kjo demo përfshin një vjedhës përgjim të ndryshme e modes lojë të ndryshme ju mund të luajnë, si edhe disa opsione online.

-Pentium III 700 MHz
-128 MB RAM
-Windows XP
-DirectX 8,0
-32 MB DirectX-compatible 3D accelerator
-DirectX compatible sound-card
-4x CD-ROM drive
-2 GB hard-disk space

Shkruani botën e garave rrugë urbane dhe makina të lartë akordues punën me titullin e fundit në goditi Nevoja për seri Speed: Need for Speed Underground. Merrni në makina më popullore sot akordues nga Mitsubishi Motors, Subaru, Toyota dhe shumë më tepër, ndërtimin e rrugës me makinë fundit duke fituar të holla për të paguar për kits trupit doganore dhe një mori të mods licencuar performancës makinë. Mbështetje Online për deri në 4 lojtarë

Need For Speed Underground PortableFrom EA Games: reveals tuner underground in a massive, free-roaming metropolis. Get behind the wheel in one of the 30 hottest cars and own the streets from dawn to dusk. Explore the city, encountering underground races, hidden hideouts, secret shops, and unexpected challengers With the work complete tuning options, all new ways to play, and most sought after cars on the circuit, Need for Speed Underground 2 gives the tuner on authentic experience ever.
This is the official demo of mobile game Need For Speed Underground 2. This demo includes a sneak peek of the various different game modes you can play, as well as some options online.

-Pentium III 700 MHz
-128 MB RAM
Windows XP
-DirectX 8.0
-32 MB DirectX-compatible 3D accelerator
-DirectX-compatible sound card
-4x CD-ROM drive
-2 GB hard-disk space

Enter the world of urban street racing and tuner cars to high performance with the latest title in the hit Need for Speed series: Need for Speed Underground. Get in today's most popular tuner cars from Mitsubishi Motors, Subaru, Toyota and many more, building the road last car and earn money to pay for custom body kits and a host of licensed performance mods car. Support Online for up to 4 players

Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your Message:

| WeLcome in website www.i-nixx.page.tl |
 
Today, there have been 53 visitors (201 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=