Per ta e bere kete duhet ta kemi programin resource hacker ka edhe porgrame te tjera me te cilat mund te modifikoni por per momentin ju nevojitet ky dhe ate mund ta shkarkojm nga ky link: 

Cito: 
http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip 

Pasi qe ta kemi shkarkuar programin e instalojm ate ne kompjuter... 
Pasi ta kemi instaluar duhet ta hapim programin dhe shkojm tek File > Open tani shkojm tek: C:WINDOWSsystem32 dhe e gjejm fajllin logonoui.exe 
Pasi ta kemi hapur klikojm tek String Table > 1 > 1033 tani te Welcome ne anen e djath e klikojm aty keshtu shkruan: "Welcome" e ndroni ja vendosni emrin tuaj dhe klikoni Compile Script dhe pasi ta kemi ber kete shkojm tek Open e ruajm e bejm Save AS me qfardo emrin qe ju e deshironi dhe e ruajm tek C:WINDOWSsystem32 
dhe pasi qe e keni rregullu apo modifiku Welcom Screen fajllin e Windowsit tash shkojm ne Regsitry Editor qe te ta mundesojm qe Welcome Screen te filloj nga fajlli qe kemi deshir ne pra fajllin qe e kemi rregullu me lart 
shkoni Start > Run shkruani regedit edhe OK ose Enter pasi qe hapet Editori i Regjistrit shpalosim 
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsNTCu rrentVersionWinlogon dhe ka fundit e keni UIHost dhe klikojm dy her ne te pasi hapet shenon emrin e fajllit se si e keni len ju e shenoni emrin si e keni ruajtur me pare 
tani ja bejm restart kompjuterit dhe e shihni funksionin .....

Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your Message:

| WeLcome in website www.i-nixx.page.tl |
 
Today, there have been 30 visitors (136 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=