Fillojm .. 
Shkojm Start > Run > Dhe n'run e shkruajme ket :
Kodi : 

%WINDIR%EXPLORER.EXE ,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}::{BDEADF00-C265-11d0-BCED-00A0C90AB50F} +

Tona del 1 dritare e vogel , klikojm me te djathtën dhe shkojm new webfolder ..
dhe e shkruajme 1 faqe pa www dhe pa http psh peacetv.net
dhe shkojme finish ...
tona hym te folderi peacetv.net dhe kshtu qe keni te drejten me uplodu diqka.
ti uplodon qa tdush e uplodon 1 index hacked dhe ajt .. 

Besoj se jom i qart ...

Per me gjet weba qe hackohen  ne ket menyr mundeni permes

 

Header Spy:


ShowIP


Server Spy:


Domain Details


Kur tdale iis 5.0
 

webin munesh me hack


Add comment to this page:
Your Name:
Your Email address:
Your website URL:
Your Message:

| WeLcome in website www.i-nixx.page.tl |
 
Today, there have been 145 visitors (566 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=